به گزارش سلام لردگان، روز گذشته خبرگزاري دولتي ايرنا از ارسال نامهاي توسط حسام الدين آشنا، مشاور رئيس جمهور به رئيس سازمان صدا و سيما خبر داد که در اين نامه آمده است محمود سريع القلم مشاور رئيس جمهور نيست.
آشنا در بخشي از اين نامه خطاب به ضرغامي نوشته است: "از آنجا که بارها به صورت شفاهي و کتبي به آن سازمان محترم تذکر داده شده است انتصابات رياست محترم جمهوري صرفا از طريق سايت رسمي دفتر رياست جمهوري اعلام مي شود، اصرار بر خلق مشاور و سپس همراه کردن وي با هيات همراه رييس جمهور در داووس و در نهايت نقد پوشش ايشان را نمي توان اشتباهي عادي تلقي کرد. مستدعي است دستور فرماييد ضمن اصلاح مصداق در اولين برنامه، نسبت به اصلاح رويه نيز اقدام عاجل صورت بگيرد."
آنچه که مشخص است خبرگزاري رسمي دولت که پايگاهي براي انعکاس خبرهاي دولتي است در چند ماه گذشته از محمود سريع القلم به عنوان مشاور رئيس جمهور نام برده است؛ اکنون اين سوال مطرح مي شود که يک رسانه دولتي از انتصابات دولت خبر ندارد؟
آيا اين تغيير رويه براي سرپوش گذاشتن بر روري اشتباهات نزديکان دولت نيست؟ حسام الدين آشنا چه چيزي را انکار مي کند؟
اين اتفاقات در حالي مي افتد که خود سريع القلم در وبسايت شخصي خود، خود را به عنوان يک پژوهشگر و مشاور رئيس جمهور معرفي مي کند.
هرچند نميتوان از اين موضوع که اگر او مشاور رئيس جمهور نبوده است در اجلاس داووس با چه سمتي حضور يافته و به سخنراني پرداخته است، چشم پوشي کرد.
دولت چه بخواهد و چه نخواهد سريع القلم را به عنوان مشاور خود پذيرفته است و همه وي را از نزديکان دولت روحاني مي دانند.
کارنامه سريع العلم در ابتدا پوپوليست خواندن مردم ايران، در ادامه توهين به تاکسي داران و در نهايت حضور در اجلاس داووس با لباسي خارج از چهارچوب لباس رسمي کشور را در خود ثبت کرده است.
در هر صورت به نظر مي رسد بهتر است دولت و رسانه هاي وابسته به دولت به جاي پاک کردن صورت مسأله به حل مسأله بپردازند.
افرادي مانند سريع القلم باعث مي شوند تا نظر مردم راجع به دولت عوض شود و اين افراد بيشترين آسيب را به دولت مي زنند؛ پس بهتر است اين افراد يا از مردم معذرت خواهي کرده يا دولت هرچه سريعتر از اين افراد دوري کرده و آنها را از رده هاي بالاي دولتي خارج کند.
انتهاي پيام